spinning your creativity
Virtualni sestanek

Naše storitve

Davčna številka za tujce, podjetja

Vsak tuji državljan, ki želi odpreti podjetje na Hrvaškem potrebuje hrvaško davčno številko.

Prevajanje in sodni tolmač

Vsi uradni dokumenti zahtevajo prevajanje sodno zapriseženega tolmača, ki s svojo izjavo potrdi identičnost prevoda in originala. Sodni tolmač je strokovnjak, ki je opravil izpit za sodnega tolmača pri Ministrstvu za pravosodje, kjer je tudi zapisan v evidenci tolmačev.

Najem poslovnega prostora na Hrvaškem

Potrebujete poslovni prostor v Zagrebu ali drugem kraju na Hrvaškem, pa ne veste na koga bi se obrnili? Spin Global Consulting d.o.o. vam lahko pomaga pri iskanju in najemu ustreznega poslovnega prostora glede na vaše potrebe in želje.

 

Spin coworking

Imate novo, mlado podjetje in ste naveličani dela doma ozrioma iskanja dragih poslovnih prostorov? Se želite pri svojem delu posvetovati z istomislečimi ljudmi? So stroški trenutne lokacije na kateri delate, previsoki? Preberite spodnji tekst in preverite možnosti, ki ti jih prinaša vključitev v okolje SPIN coworkinga.

Odpiranje osebnega in poslovnega računa na Hrvaškem

Vsak posameznik ali tuja pravna oseba, ki opravlja gospodarsko dejavnost v tujini in ki ima za to dejavnost registrirano podjetje, podružnico,status s.p, lahko odpre račun tudi na Hrvaškem.

V kolikor potrebujete pomoč pri odpiranju, vam Spin Global Consulting lahko pomaga pri vseh korakih.

Pridobivanje sredstev iz nacionalnih in EU skladov

Pomagamo različnim podjetjem in organizacijam pri pridobivanju nepovratnih in povratnih sredstev iz nacionalnih in EU skladov. Vašim projektom se pridružujemo že ob njihovem snovanju in skupaj z vami začrtamo zanesljivo pot do želenega cilja.

Z vami od leta 2010

Agencija SPIN je mlado in ambiciozno podjetje s številnimi izkušnjami s področja marketinga, tržnega komuniciranja in poslovnega svetovanja.

Prodaja novih podjetij je le ena izmed storitev, ki jo lahko ponudimo v Agenciji Spin, d.o.o. - naše prednosti so zanesljivost, hitrost, fleksibilnost in izkušenost, saj nam je do sedaj zaupalo že blizu 700 podjetij in posameznikov!

Kot prioriteto si postavljamo zadovoljstvo uporabnikov oz. naročnikov z našimi storitvami, kar bo naše osnovno vodilo pri delu tudi v prihodnje. Storitve izvajamo strokovno, profesionalno in nenehno stremimo k izpopolnjevanju naše ponudbe.

 

 

4
let
45
delovnih dovoljenj
700
podjetja
100%
zadovoljstvo
Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Valentina Ratkajec

Direktor marketinga

Pišite nam
Kje smoSpin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Pišite nam

Spin agencija
flag
Language selector

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.