spinning your creativity
Virtualni sestanek

Naše storitve

Davčna številka za tujce, podjetja

Vsak tuji državljan, ki želi odpreti podjetje na Hrvaškem potrebuje Osebno identifikacijsko številko, hrvaško "OIB" številko! Če OIB-a še nimate Vam ga lahko pridobimo v samo 1 dnevu mi!

Najem poslovnega prostora na Hrvaškem

Potrebujete poslovni prostor v Zagrebu ali katerem drugemu kraju na Hrvaškem, pa ne veste na koga bi se obrnili? Naše podjetje Vam lahko pomaga pri iskanju in najemu ustreznega poslovnega prostora glede na vaše potrebe in želje.

 

Prevajanje in sodni tolmač

Vsi uradni dokumenti zahtevajo prevajanje sodno zapriseženega tolmača, ki s svojo izjavo potrdi identičnost prevoda in originala. Sodni tolmač je strokovnjak, ki je opravil izpit za sodnega tolmača pri Ministrstvu za pravosodje, kjer je tudi zapisan v evidenci tolmačev.

Spin coworking

Imate novo, mlado podjetje in ste naveličani dela doma ozrioma iskanja dragih poslovnih prostorov? Se želite pri svojem delu posvetovati z istomislečimi ljudmi? So stroški trenutne lokacije na kateri delate, previsoki? Preberite spodnji tekst in preverite možnosti, ki ti jih prinaša vključitev v okolje SPIN coworkinga.

Odpiranje osebnega in poslovnega računa na Hrvaškem

Vsak posameznik ali tuja pravna oseba, ki opravlja gospodarsko dejavnost v tujini in ki ima za to dejavnost registrirano podjetje, podružnico,status s.p, lahko odpre račun tudi na Hrvaškem.

V kolikor potrebujete pomoč pri odpiranju, vam Spin Global Consulting d.o.o. lahko pomaga pri vseh korakih.

Delovna dovoljenja na Hrvaškem

Če želite zaposliti tujca v Vašem podjetju pa ne veste kako in pod katerimi pogoji, Vam lahko naše podjetje pomaga pri svetovanju, pripravi in dobivanju delovnih dovoljenj za tujce. Če želite Vaše zaposlene poslati na delo v Evropske države, Vam lahko pomagamo tudi pri pripravi vse potrebne dokumentacije za delo.

Z vami od leta 2014

Spin Global Consulting d.o.o. je mlado in ambiciozno podjetje s številnimi izkušnjami s področja marketinga, tržnega komuniciranja in poslovnega svetovanja.

Prodaja novih podjetij je le ena izmed storitev, ki jo lahko ponudimo v podjetju Spin Global Consulting d.o.o. - naše prednosti so zanesljivost, hitrost, fleksibilnost in izkušenost, saj nam je do sedaj zaupalo že blizu 400 podjetij in posameznikov!

Kot prioriteto si postavljamo zadovoljstvo uporabnikov oz. naročnikov z našimi storitvami, kar bo naše osnovno vodilo pri delu tudi v prihodnje. Storitve izvajamo strokovno, profesionalno in nenehno stremimo k izpopolnjevanju naše ponudbe.

 

 

6
let
250
delovnih dovoljenj
900
podjetja
100%
zadovoljstvo
Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Maja Bujas

Finance in marketing

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00
Spin agencija
flag

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.