spinning your creativity

Agencija SPIN, d.o.o. vam lahko ponudi svoje storitve v Bosni in Hercegovini. Naše podjetje se ukvarja s storitvami, ki so za poslovne posameznike in podjetja najpomembnejša. Pomagamo vsem, ki so zainteresirani za vstop na bosanski trg. Naše storitve vsebujejo zanesljivost, hitrost, prilagodljivost, konkurenčne cene in storitve na enem mestu! Na ta način boste privarčevali s časom in denarjem. Naše storitve izvajamo profesionalno in se trudimo delovati v najboljšem interesu naših strank.

 

Odpiranje d.o.o.-ja - Registracijski postopek

 

Odpiranje d.o.o.-ja pomeni dostavo ustanovitvenega akta in druge dokumentacije v register poslovnih subjektov na občinskem sodišču glede na lokacijo sedeža podjetja. Postopek odpiranja d.o.o.-ja je finalizirano z izdajo sklepa o registraciji podjetja. Ko je ta dokument izdan, je d.o.o. ustanovljen in po finalizaciji post-registracijskih postopkov (ki trajajo nekaj dni), se lahko prične opravljati registrirano poslovno dejavnost.

 

Odpiranje d.o.o.-ja - Post-registracijski postopek

 

Registracija pri davčnih organih, izdelava pečata novoustanovljenega podjetja, registracija davčne številke za tujce, registracija d.o.o.-ja pri davčni upravi in pridobitev davčne številke, pridobitev statistične številke, registracija za DDV (vkolikor je potrebna DDV registracija ali zaželjena glede na okoliščine) ter registracija carinske številke (vkolikor je to potrebno).

 

Osnovni kapital je lahko sestavljen iz denarnih in nedenarnih vložkov. Minimalni osnovnih kapital znaša BAM 1.000 (cca 500 EUR) kateri mora biti vplačan do vložitve zahtevka za registracijo ustanovitve družbe v registru poslovnih subjektov. Vrednost posameznega depozita ne sme biti manjša od 100 BAM (približno 50 EUR).

 

 

Odpiranje d.o.o-ja ponavadi traja okoli 15 delovnih dni, od dneva predložitve izpolnjene vloge in dokumentacije.

 

 

Za več informacij nas prosim kontaktirajte na marko@agencijaspin.si ali pokličite na 070 77 77 65.

 

 

 


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Maja Bujas

Finance in marketing

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.