spinning your creativity

PodjetjeZa Vas uredimo celoten postopek ustanovitve podjetja d.o.o.

Potrebna dokumentacijaOd Vas potrebujemo samo osebni dokument in OIB številko. Če OIB številke na Hrvaškem še nimate, jo za Vas lahko pridobimo tudi mi.

Predviden časPodjetje je registrirano približno v 5-7 dneh, vendar je vse odvisno od hitrosti sodišča.

Spin Global Consulting d.o.o. Vam lahko pomaga pri odprtju novega podjetja, za katerega lahko kapital vplačate sami, ali pa ga Vam vplačamo mi.

Prodajamo tudi podjetja (d.o.o.), ki jih ustanovimo sami, katerih lastnik je naše podjetje in so namenjena za nadaljno prodajo, takšna podjetja niso poslovala in le tako vam lahko v celoti jamčimo, da so podjetja čista in brez kakršnihkoli obveznosti. Hkrati Vam tudi jamčimo, da družba, ki jo prevzemate do dneva podpisa pogodbe ni prevzela nobene obveznosti.

Prodajamo tudi podjetja naših strank (d.o.o.), ki so prenehala s poslovanjem in so v mirovanju in tudi podjetja, ki so že poslovala. Za več informacij o takšnih podjetjih nas lahko kontaktirate in skupaj lahko preverimo vse možnosti.

Za vas uredimo:

 • izbiro imena podjetja (pri izbiri imena podjetja koristite portal sudreg.pravosudje.hr kjer lahko preverite ali neko ime že obstaja. Zato je pri priporočljivo, da poleg izbranega imena pripravite še nekaj alternativnih imen)
 • Celi postopek ustanovitve d.o.o. (Izajvo o ustanovitvi društva, prijava za vpis v sodni register, spisek ustanoviteljev podjetja, podpis direktorja, Sklep o imenovanju člana uprave, sklep o poslovnem naslvou, spisek pooblaščenih oseb, podbrobna analiza, izjava o nepostoječih dolgovih na osnovi davkov)
 • Plačilo temeljnega kapitala- 20.000 kun
 • Prenost ustanovljenega podjetja (katero še ni poslovalo) na vas
 • Izdelava žiga
 • Vse potrebne pogodbe in druge javne notarske posle (prepis pri notarju v dogovoru z vami)

Za ureditev ustanovitve oz. prepisa družbe pa od vas potrebujemo:

 • podatke bodočega / novega lastnika (ime in priimek, naslov, EMŠO, številko osebnega dokumenta, izdajatelja dokumenta in davčno številko), v primeru, da je lastnik tuje potrebujemo še overjeno kopijo in prevod potnega lista
 • podatke novih zastopnikov (direktor ali prokurist: ime in priimek, naslov, EMŠO, številko osebnega dokumenta, izdajatelja in davčno številko, pomembno: pri novemu podjetju prokurista ni mogoče izbrati)
 • novo ime družbe (ob prepisu se lahko spremeni)
 • sedež družbe
 • dejavnosti (glavno in ostale dejavnosti)

DRUGE STORITVE KATERE OPRAVLJAMO:

Virtualna pisarna na Hrvaškem

Za vsa podjetja, ki potrebujejo (začasen) poslovni naslov, smo vzpostavili tudi storitev virtualne pisarne. Virtualna pisarna v Zagrebu, Splitu, Zadru in Rijeki tako tudi vam omogoča ustanoviti podjetje, za katero veste, da po vpisu v sodni register še ne bo takoj poslovalo ali vas določeno obdobje ne bo na Hrvaškem (Zagrebu) in bi želeli prejeto pošto prejeti na drug način (skenirano) ali pa želite le prihraniti nepotrebne stroške, v kolikor za izvajanje dejavnosti ne potrebujete za uporabo poslovnih prostorov (npr. stalna potovanja, delo od doma, ipd.). Z virtualno pisarno pridobi novo ustanovljeno podjetje sedež in poslovni naslov.

Računovodske storitve

Ponudimo vam lahko opravljanje knjigovodsko – računovodske storitve za podjetja, ki nimajo organiziranega računovodskega oddelka znotraj svojega podjetja.
Vse storitve opravljamo kakovostno, strokovno, natančno, hitro in z največjo mero odgovornosti.

Davčna številka za tujce na Hrvaškem

Vsak tuji državljan, ki želi odpreti podjetje na Hrvaškem potrebuje hrvaško davčno številko. V kolikor še nimate hrvaške davčne številke, lahko dodatno to za vas v enem dnevu uredimo mi!

Najem poslovnega prostora na Hrvaškem

Že v tem trenutku, vam lahko ponudimo v najem naše poslovne prostore s pripadajočo pisarniško opremo v zahodnem delu Zagreba (na naslovu Pijavišće 17g), v neposredni bližini avtoceste, kar lahko predstavlja ogromno priložnost za hitri pričetek vašega poslovanja. Lahko vam ponudimo dolgoročni ali kratkoročni najem pisarne.

Pokličete nas na 0385 99 4 77 77 61 (HR) ali 00386 70 77 77 66 (SLO) ali pa nam pišete na info@spinconsulting.eu in preverite za podrobnejše informacije!


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Maja Bujas

Finance in marketing

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.