spinning your creativity

Delovna dovoljenja na Hrvaškem


Naše podjetje pomaga posameznikom kot tudi podjetjem, ki bi želeli zaposliti ali sebe ali tujca (ki nima prebivališče v EU) v svojem Hrvaškem podjetju, pa ne najdejo prave rešite ali pa enostavno nimajo časa z pripravo potrebne dokumentacije.

Pridobivanje delovnih dovoljenj je lahko za podjetja "trd oreh", saj je za vsako podjetje potrebno poiskati primerno rešitev, ki je lahko od podjetja do podjetja drugačna, zato se posvečamo vsakemu posamezniku ali podjetju individualno in na to temo organiziramo sestanke, kjer lahko kontkretno na Vašem primeru pogledamo kakšne so Vaše možnosti in kako lahko dobimo za Vas delovno dovoljenje hitro in enostavno in seveda v najkrajšem možnem času.

 

Vsi, ki želite pridobiti čimveč informacij o pridobivanju delovnih dovoljenj na Hrvaškem oz. želite poiskrati ustrezno rešitev za svoje podjetje kontaktirajte nas na telefonsko številko 00385 92 503 1381 ali 00386 70 77 77 04 (Patricija) ali pa nam pošjite povpraševanje na ured@spinconsulting.eu in se bomo dogovorili za termin sestanka.

 

 


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Maja Bujas

Finance in marketing

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.