spinning your creativity

Virtualna pisarna na Hrvaškem


Več krajev na HrvaškemNaše podjetje vam lahko ponudi virtualni naslov v več krajih v Hrvaški. Samo stopite v stik z nami!

100% ZADOVOLJSTVO100% jamstvo za naše storitve! Nikoli ne boste obžalovali vaše odločitve!

IMATE VPRAŠANJE?Samo stik z nami in pomagali bomo z vsemi informacijami, nasveti in vsemi našimi izkušnjami.

Za vsa podjetja, ki potrebujejo (začasen) poslovni naslov, smo vzpostavili tudi storitev virtualne pisarne. Virtualna pisarna v Zagrebu, Splitu, Zadru in Rijeki tako tudi vam omogoča ustanoviti podjetje, za katero veste, da po vpisu v sodni register še ne bo takoj poslovalo ali vas določeno obdobje ne bo na Hrvaškemin bi želeli prejeto pošto prejeti na drug način (skenirano) ali pa želite le prihraniti nepotrebne stroške, v kolikor za izvajanje dejavnosti ne potrebujete  za uporabo poslovnih prostorov  (npr. stalna potovanja, delo od doma, ipd.). Z virtualno pisarno pridobi novo ustanovljeno podjetje sedež in poslovni naslov.

Celotna storitev pa se ureja pred (novo) registracijo podjetja oz. po dogovoru tudi v času poslovanja.

Naša storitev zajema najem poslovnega naslova (kamor prejemamo pošto vašega podjetja), možnost preusmerjanja pošte na vaš drug naslov (pošto lahko tudi preusmerjamo na želeni naslov doma ali v tujini, lahko vam naredimo tudi scan in vam ga posredujemo po mailu, ipd.), komuniciranje pa lahko poteka tudi preko telefona.

 

Pokličete nas lahko na 00385 99 4 77 77 61   ali   00386 70 77 77 66 ali pa nam pišete na info@spinconsulting.eu in preverite za podrobnejše informacije!


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Maja Bujas

Finance in marketing

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.