spinning your creativity

Spin Global Consulting d.o.o. vam lahko ponudi svoje storitve tudi na Slovaškem. Naše podjetje se ukvarja s storitvami, ki jih najbolj potrebujejo posamezniki in podjetja. Vsem zainteresiranim strankam lahko pomagamo pri preboju na Slovaški trg. Naše storitve odlikujejo zanesljivost, hitrost, fleksibilnost, konkurenčne cene in storitve »vse na enem mestu«! S tem boste privarčevali tako čas kot denar. Storitve opravljamo profesionalno, strokovno in skrbno, kajti vedno poskušamo ustreči željam naših strank.

Naše celotne storitve zajemajo:

  • Ustanovitev novega podjetja na Slovaškem (uredimo celoten proces ustanovitve d.o.o.) in pridobitev statusa davčnega zavezanca (po želji stranke);
  • Likvidacija podjetja;
  • Nakup že obstoječega podjetja, ki ni davčni zavezanec;
  • Nakup že obstoječega podjetja, ki je davčni zavezanec;
  • Računovodstvene storitve;
  • Virtualno pisarno s poslovnim naslovom;
  • Odprtje bančnega računa (sami ali preko pooblastil)

Kako ustanoviti podjetje na Slovaškem?

Ustanoviti podjetje na Slovaškem je tudi za nerezidente zelo enostavno, saj za ustanovitev podjetja ni potrebno dovoljenje za prebivanje.

Podjetje lahko ustanovite z našo podporo. Pri tem boste morali iti na Slovaško zgolj enkrat (ob registraciji podjetja), eventualno dvakrat (ob odprtju bančnega računa).

Glavna razlika med gospodarskimi družbami od katere koli druge organizacije je, da so gospodarske družbe ustanovljene za opravljanje pridobitne (gospodarske) dejavnosti. Pri družbi z omejeno odgovornostjo družbeniki ne odgovarjajo za obveznosti družbe.

D. O. O. oziroma slovaško S. R. O. je (tudi) na Slovaškem najbolj priljubljena oblika poslovanja. Je tudi najpogostejša gospodarska družba. Osnovni kapital družbe sestavljajo vložki njenih družbenikov.

Naša storitev ustanovitve podjetja na Slovaškem vključuje naslednje dejavnosti:

  • Začetno posvetovanje, kjer nam boste povedali več o svojem bodočem podjetju. To posvetovanje je lahko telefonsko, po e-pošti ali osebno;
    Pripravili bomo vso potrebno dokumentacijo za vaš podpis v povezavi za odprtjem, nakupom podjetja, odprtjem TRR računa na banki, anonimizacijo lastništva podjetja, pravno zavarovanje osebnega/družbenega premoženja, možnosti investiranja na Slovaškem, pridobivanje virov financiranja in ostale potrebne korake za dosego zastavljenega cilja.

Postopek registracije novega podjetja, ki ni davčni zavezanec, traja običajno 2 do 3 tedne, do 6 tednov pa za podjetje, ki bi ga radi registrirali kot davčnega zavezanca. Pri nakupu že odprtega podjetja so ti roki krajši - podjetje je lahko vaše že v 10 dneh.

Dodatne informacije

Veliko ljudi želi odpreti podjetje na Slovaškem predvsem zaradi ugodnega finančnega okolja, nizkih cen in plač ter hitro rastočega gospodarskega razvoja:

Valuta je v EUR
Davek od dohodka pravne osebe znaša 21%
Davek na dividende znaša 7%


Za nadaljnje informacije nam pošljite e-poštno sporočilo na slo.hr.cosnulting@gmail.com ali nas pokličete na +386 70 77 77 04.

 


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Maja Bujas

Finance in marketing

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.