spinning your creativity

Delovna dovoljenja na Hrvaškem


Zaposlovanje tujih delavcev lahko predstavlja kompleksen postopek, a ne skrbite – smo tu, da vam pomagamo. Naša strokovna ekipa je posvečena olajšanju poti do zaposlitve kvalificirane delovne sile iz celega sveta.

Kaj nudimo:

Izdelava delovnih dovoljenj: Naše podjetje nudi celovito podporo pri procesu pridobivanja delovnih dovoljenj za tuje državljane. Ne glede na to, ali ste že izbrali kandidata ali iščete nasvet pred začetkom, smo tu, da vam pomagamo na vsakem koraku. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo postopek pridobivanja delovnih dovoljenj potekal gladko in učinkovito.

Svetovanje: Razumemo, da je vsak poslovni primer edinstven. Zato nudimo personalizirano svetovanje, prilagojeno vašim specifičnim potrebam. Naši strokovnjaki vam bodo zagotovili vse potrebne informacije in smernice, da boste lahko sprejeli najboljše odločitve za vaše podjetje.

Priprava za delo v evropskih državah: Ali nameravate poslati svoje delavce na delo v evropske države? Smo tu, da vam zagotovimo vso potrebno podporo. Naša ekipa bo poskrbela, da bodo vaši delavci popolnoma pripravljeni in da bodo vsi potrebni dokumenti izpolnjeni v skladu z zahtevami ciljne države.

Začnite z nami:

Stopite v stik z nami še danes na 099 477 77 61 ali nam pišite na e-poštni naslov info@spinconsulting.eu, da si zagotovite strokovno podporo pri pridobivanju delovnih dovoljenj za tuje državljane in pripravi vaših delavcev za delo v evropskih državah. Vaš uspeh je naša prioriteta!


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Maja Bujas

Finance in marketing

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.