spinning your creativity

Virtualna pisarna na Hrvaškem


Nudimo virtualne pisarne v Zagrebu, Splitu, Zadru in Reki

Skeniranje ali prepošiljanje pošte na željeni naslov

Prednost za podjetja, ki ne potrebujejo fizične pisarn

Iščete zanesljiv in prilagodljiv poslovni naslov za svoje podjetje? Naša storitev virtualne pisarne je idealna rešitev za vsa podjetja, ki potrebujejo (začasni) poslovni naslov. Nudimo virtualne pisarne v Zagrebu, Splitu, Zadru in Reki, kar vam omogoča začetek poslovanja ne glede na fizično prisotnost na Hrvaškem.

Prednosti virtualne pisarne

Začnite poslovanje takoj: Z našo storitvijo virtualne pisarne lahko registrirate svoje podjetje in začnete poslovati takoj, tudi če ne načrtujete fizične prisotnosti na Hrvaškem. Prejemanje pošte: Prejemajte svojo poslovno pošto na alternativni način, kot je skeniranje in pošiljanje prek e-pošte, kar vam prihrani stroške. Idealno za delo od doma in potovanja: Naša storitev je popolna za tiste, ki pogosto potujejo ali delajo od doma in ne potrebujejo fizičnih poslovnih prostorov.

Naše storitve vključujejo:

Najem poslovnega naslova: Vaš novi poslovni naslov v Zagrebu, Splitu, Zadru ali Reki za prejemanje poslovne pošte. Preusmerjanje pošte: Pošto lahko preusmerite na naslov po vaši izbiri, bodisi doma ali v tujini. Skeniranje in pošiljanje pošte: Skeniramo vašo pošto in jo pošiljamo prek e-pošte za hitrejši in učinkovitejši dostop. Telefonska komunikacija: Omogočamo komunikacijo z vašimi strankami prek telefona.

Virtualna pisarna za novoustanovljena podjetja

Za novoustanovljena podjetja naša storitev virtualne pisarne zagotavlja sedež in poslovni naslov, kar je ključni korak v procesu registracije podjetja. Storitev virtualne pisarne lahko dogovorite in načrtujete pred samo registracijo podjetja ali glede na potrebe med vašim poslovanjem.

Kontaktirajte nas

Za več informacij nas kontaktirajte na številko 099 477 77 61 ali nam pišite na info@spinconsulting.eu. Pripravljeni smo vam pomagati pri začetku in vodenju vašega poslovanja na najlažji in najučinkovitejši način.


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Maja Bujas

Finance in marketing

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.