spinning your creativity

Najem poslovnega prostora na Hrvaškem


Za vas uredimo vso potrebno dokumentacijo, katero potrebujete za najem, tako, da vam prihranimo veliko časa in denarja katerega bi porabili za pridobivanje le- te. Razpolagamo z široko bazo poslovnih prostorovza najem, s katero ponujamo našim strankam veliko izbiro. S tem zagotovimo, da stranka izbere poslovni prostor, kateri ji najbolj ustreza.

 

POZOR: Že v tem trenutku, vam lahko ponudimo v najem naše poslovne prostore s pripadajočo pisarniško opremo v zahodnem delu Zagreba (na naslovu Pijavišće 17g), v neposredni bližini avtoceste, kar lahko predstavlja ogromno priložnost za hitri pričetek vašega poslovanja.

 

Naše podjetje vam kot eno redkih lahko ponudi dolgoročen in kratkoročen najem pisarne. Ob podpisu pogodbe plačate stroške odpiranja, najemnino za prvi mesec in polog enega mesečnega obroka.Cena najema vključuje elektriko, internet, ogrevanje, ne vključuje pa stroškov čiščenja pisarne in telefonske stroške (odvisno od porabe).

 

Vsaka pisarna je opremljena z dvema mizama s predali, ustreznimi stoli, stoli za kupce dve veliki omari za registre in druge stvari.

 

Želje stranke so pri nas vedno na prvem mestu, zato se maksimalno potrudimo, da bo stranka zadovoljna, tako z poslovnim prostorom, katerega ji ponudimo, kot tudi z hitrostjo in učinkovitostjo naših storitev.

 

Pokličite nas lahko na 00385 (0) 99 4 77 77 61 ali 00386 (0) 41 77 77 61 ali pa nam pišete na info@spinconsulting.eu za najem poslovnega prostora z vašimi željami in potrebami in v najkrajšem možnem času, vam predstavimo poslovni prostor po vaši meri.


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Maja Bujas

Finance in marketing

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.