spinning your creativity
Virtualni sastanak

Naše usluge

Osobni identifikacijski broj za strance u HR

Svakom strancu koji želi imati poduzeće ili želi raditi u Hrvatskoj, potreban je i hrvatski osobni identifikacijski broj (OIB). Ukoliko još nemate hrvatski OIB, mi Vam ga možemo u jednom danu dodatno ishoditi za Vas.

Najam poslovnog ureda u Hrvatskoj

Trebate poslovni ured u Zagrebu ili nekom drugom gradu u Hrvatskoj, ali ne znate kome se obratiti? Spin Global Consulting d.o.o. može Vam pomoći u pronalaženju i iznajmljivanju odgovarajućeg poslovnog prostora u skladu s vašim potrebama i željama.

Prijevod i sudski tumač

Treba li Vam jednostavan prijevod ili ovjereni prijevod dokumenta - potvrda o nekažnjavanju, diploma, vozačka dozvola, izvadak iz sudskog registra itd.? Mi to obavljamo brzo, kvalitetno i vrlo ugodno.

Spin coworking

Imate novu, mladu tvrtku i već ste umorni od rada od kuće ili traženja zajedničkih poslovnih prostora? Želite li se kod svog rada posavjetovati s ljudima istog mišljenja kao Vi? Jesu li troškovi lokacije na kojoj radite previsoki? Pročitajte tekst ispod i provjerite mogućnosti koje dobijete uključivanjem u sistem SPIN coworking.

Otvaranje osobnog i poslovnog računa u Hrvatskoj

Svaka osoba ili strana pravna osoba koja se bavi gospodarskom aktivnošću u inozemstvu i ima za tu aktivnost registriranu tvrtku, podružnicu, status s.p., može otvoriti račun u Hrvatskoj.

Radne dozvole u Hrvatskoj

Ako želite zaposliti stranca u Vašoj tvrtki i ne znate kako i pod kojim uvjetima, naša tvrtka Vam može pomoći oko savjetovanja, pripreme i dobivanja radnih dozvola za strance. A ako želite Vaše radnike i izaslati u Europske države, možemo Vam pomoći i oko pripreme svih potrebnih dokumenata.

Sa vama od 2014. godine

Naša tvrtka pruža usluge koje su najpotrebnije od strane pojedinih građana koji žele raditi u Hrvatskoj. Ove usluge su također potrebne stranim tvrtkama koje žele ući na hrvatsko tržište.

Možemo vam pomoći ako želite doći raditi na hrvatsko tržište, možemo organizirati cijeli proces od otvaranja poduzeća, svih povezanih pitanja vezanih za otvaranje računa u banci ili dijeljenja ili mjesečnog iznajmljivanja vlastitog uredskog prostora u Zagrebu, dobivanje potrebne radne dozvole, sveobuhvatnu knjigovodstvenu uslugu, virtualne uredske usluge u Zagrebu, izrada pečata, prevođenje svih potrebnih ugovora (obični prijevodi, kao i službeni prijevodi sudskog tumača), pronalaženje drugih prostora (za najam ili kupnju), pomoć pri primjeni europskih poziva i mogućnostima dobivanja sufinanciranja iz fondova Europske unije, pomoći pri dobivanju potrebnih građevinskih i drugih dozvola u gradu Zagrebu i svih ostalih informacija i analiza vezanih uz hrvatsko tržište itd.

 

 

6
godina
250
radnih dozvola
900
poduzeća
100%
zadovoljstvo


Što kažu o namaKontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Mirela Rebić

administracija

Maja Bujas

Radne dozvole & financije

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00
Spin agencija
flag

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.