spinning your creativity

Radne dozvole u Hrvatskoj


Naša tvrtka pruža pomoć pojedincima i tvrtkama koji žele zaposliti sebe ili stranca bez prebivališta u EU u svojoj hrvatskoj tvrtki, ali se suočavaju s izazovima u pronalasku odgovarajućeg rješenja ili nemaju vremena za pripremu sve potrebne dokumentacije.

Dobivanje radnih dozvola može biti "tvrd orah", budući da se svaka situacija može razlikovati od tvrtke do tvrtke. Zato se posvećujemo svakom pojedincu ili tvrtki pojedinačno, organizirajući sastanke na tu temu. Na taj način možemo analizirati vaš slučaj, pregledati vaše mogućnosti i pružiti vam stručnu podršku kako bismo vam omogućili da brzo i jednostavno dobijete potrebne radne dozvole, jer je potrebno da svaka tvrtka pronađe odgovarajuće rješenje koje se može razlikovati od tvrtke do tvrtke. 

Svatko tko želi dobiti što više informacija o dobivanju radnih dozvola u Hrvatskoj ili želi pronaći pravo rješenje za svoju tvrtku može nas kontaktirati na +385 92 50 28 841  ili nam pošaljite upit na ured@spinconsulting.eu i dogovorit ćemo se za termin sastanka.

 

Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Mirela Rebić

administracija

Maja Bujas

Radne dozvole & financije

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.