spinning your creativity

Virtualni ured u Hrvatskoj


VIRTUALNI UREDPrivremena adresa poslovna adresa za sve koji nemaju svoje adrese u Hrvatskoj a željeli bi otvoriti tvrtku i pokrenuti posao.

GDJE NUDIMONudimo virtualni ured po više krajevima u Hrvatskoj! Zagreb, Split, Zadar i Rijeka!

MOGUĆNOST PREUSMERAVANJA POŠTEPoštu koja dolazi redovno skeniramo i šaljemo na Vašu e-mail adresu, a možemo Vam je i slati na drugu adresu.

Za sve tvrtke kojima je potrebna (privremena) poslovna adresa, uspostavili smo uslugu virtualnog ureda. Virtualni ured u Zagrebu (a sada i u Splitu, Zadru i Rijeci) omogućava Vam da pokrenete posao iako Vi znate da nakon ulaska u registar nećete raditi odmah ili nećete biti u određenom razdoblju u Hrvatskoj, a željeli bi primati dolazne pošte na drugi način (skenirano preko emaila) ili samo želite uštedjeti nepotrebne troškove, ili ako za svoje aktivnosti ne trebate koristiti poslovne prostorije (npr. stalno putovanja, rad od kuće, itd.). Uz virtualni ured novo nastale tvrtke dobivaju sjedište i poslovnu adresu.

Cijeli servis se odredi prije (nove) registracije poduzeća ili prema dogovoru tijekom djelovanja.

Naše usluge uključuju najam poslovne adrese (gdje ćete primiti poštu vaše tvrtke), mogućnost preusmjeravanja pošte na neku vašu drugu adresu (možete preusmjeriti na adresu koju želite kod kuće ili u inozemstvu, također možemo napraviti scan vaše pošte te vam je slati putem e-maila, itd.). Komunikacija se također može odvijati preko telefona.

 

Za više informacija možete nas nazvati na 099 4 77 77 61, ili nam pišite na info@spinconsulting.eu!


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Valentina Ratkajec

Direktor

Valentina Ratkajec

Radne dozvole

Antonio Vašarević

Finance & Marketing

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.