spinning your creativity

Virtualni ured u Hrvatskoj


VIRTUALNI UREDPrivremena adresa poslovna adresa za sve koji nemaju svoje adrese u Hrvatskoj a željeli bi otvoriti tvrtku i pokrenuti posao.

GDJE NUDIMONudimo virtualni ured po više krajevima u Hrvatskoj! Zagreb, Split, Zadar i Rijeka!

MOGUĆNOST PREUSMERAVANJA POŠTEPoštu koja dolazi redovno skeniramo i šaljemo na Vašu e-mail adresu, a možemo Vam je i slati na drugu adresu.

Za sve tvrtke koje trebaju (privremenu) poslovnu adresu, nudimo uslugu najma poslovne adrese, odnosno virtualnog ureda.

Virtualni ured u Zagrebu (a sada i u Splitu, Zadru i Rijeci) pruža vam mogućnost da pokrenete svoje poslovanje čak i ako planirate odgoditi aktivnosti nakon upisa u Sudski registar.  To je idealno ako znate da ćete biti izvan Hrvatske u određenom razdoblju ili želite primati poštu putem skeniranja i e-maila. Također, virtualni ured omogućava uštedu nepotrebnih troškova ili je idealan za one koji ne trebaju fizički poslovni prostor za svoje aktivnosti, kao što su česta putovanja ili rad od kuće.. Uz virtualni ured Vaša tvrtka dobiva i sjedište i poslovnu adresu.

Za registraciju tvrtke na našoj adresi, potrebno je sklopiti ugovor prije registracije tvrtke ili prije prijenosa vlasništva već postojeće tvrtke. 

Naše usluge uključuju:

  • najam poslovne adrese (gdje ćete primati poštu Vaše tvrtke)
  • mogućnost preusmjeravanja pošte na neku drugu Vašu adresu (možete preusmjeriti na adresu koju želite kod kuće ili u inozemstvu, a također Vam možemo pristiglu poštu i skenirati te Vam je redovito slati na Vaš e-mail)
  • mogućnost skupljanja i osobnog preuzimanja pošte u Zagrebu ili drugim dogovorenim lokacijama 

 

Za više informacija ili za ponudu, slobodno nas kontaktirajte na 099 4 77 77 61 ili pošaljite upit na našu e-mail adresu info@spinconsulting.eu!


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Mirela Rebić

administracija

Maja Bujas

Radne dozvole & financije

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.