spinning your creativity

Virtualni ured u Hrvatskoj


VIRTUALNI UREDPrivremena adresa poslovna adresa za sve koji nemaju svoje adrese u Hrvatskoj a željeli bi otvoriti tvrtku i pokrenuti posao.

GDJE NUDIMONudimo virtualni ured po više krajevima u Hrvatskoj! Zagreb, Split, Zadar i Rijeka!

MOGUĆNOST PREUSMERAVANJA POŠTEPoštu koja dolazi redovno skeniramo i šaljemo na Vašu e-mail adresu, a možemo Vam je i slati na drugu adresu.

Za sve tvrtke kojima je potrebna (privremena) poslovna adresa, nudimo i uslugu najma poslovne adrese tj. virtualnog ureda.

Virtualni ured u Zagrebu (a sada i u Splitu, Zadru i Rijeci) omogućava Vam da pokrenete svoj posao iako već znate da nakon upisa u Sudski registar nećete odmah početi sa radom. Možda Već i znate da Vas neće biti na određeno vrijeme u Hrvatskoj, a željeli bi primati pristiglu poštu na drugi način (skenirano preko emaila). Ili samo želite uštedjeti nepotrebne troškove, ili ako za svoje aktivnosti ne trebate koristiti poslovne prostorije (npr. stalno putovanja, rad od kuće, itd.). Uz virtualni ured Vaša tvrtka dobiva i sjedište i poslovnu adresu.

Za registraciju tvrtke na našoj adresi, potrebno je sklopiti ugovor prije registracije tvrtke ili prije prijenosa vlasništva već postoječe tvrtke. 

Naše usluge uključuju:

  • najam poslovne adrese (gdje ćete primati poštu Vaše tvrtke)
  • mogućnost preusmjeravanja pošte na neku drugu Vašu adresu (možete preusmjeriti na adresu koju želite kod kuće ili u inozemstvu, a također Vam možemo pristiglu poštu i skenirati te Vam je redovito slati na Vaš e-mail, itd.).
  • mogućnost skupljanja i osobnog preuzimanja pošte u Zagrebu ili ostalim krajevima po dogovoru

 

Za više informacija ili za ponudu, možete nas kontaktirati na 099 4 77 77 61 ili nam pošaljite Vaš upit na info@spinconsulting.eu!


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Valentina Ratkajec

Direktor

Maja Bujas

Radne dozvole

Maja Bujas

Radne dozvole & financije

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.