spinning your creativity

Radne dozvole u Hrvatskoj


Zapošljavanje stranih radnika može biti kompleksan proces, ali ne brinite – mi smo ovdje da Vam pomognemo. Naša stručna ekipa posvećena je tome da Vam olakša put do angažiranja kvalificirane radne snage iz cijelog svijeta.

Što nudimo:

  1. Ishođenje radnih dozvola: Naša tvrtka pruža sveobuhvatnu podršku u procesu ishođenja radnih dozvola za strane državljane. Bez obzira na to jeste li već odabrali kandidata ili tražite savjet prije nego što počnete, mi smo tu da Vam pomognemo u svakom koraku. Naši stručnjaci će osigurati da postupak ishođenja radne dozvole prođe glatko i efikasno.

  2. Savjetovanje: Razumijemo da je svaki poslovni slučaj jedinstven. Zato nudimo personalizirano savjetovanje prilagođeno Vašim specifičnim potrebama. Naši stručnjaci pružit će Vam sve potrebne informacije i upute kako biste donijeli najbolje odluke za Vašu tvrtku.

  3. Priprema za rad u europskim državama: Planirate li poslati Vaše radnike na rad u europske države? Mi smo tu da Vam pružimo svu potrebnu podršku. Naš tim će se pobrinuti da Vaši radnici budu potpuno pripremljeni i da svi potrebni dokumenti budu ispunjeni u skladu s zahtjevima odredišne zemlje.

Započnite s nama:

 Kontaktirajte nas danas na 099 477 77 61 ili nam pošaljite e-mail na info@spinconsulting.eu kako biste osigurali stručnu podršku u ishođenju radnih dozvola za strane državljane, te pripremi vaših radnika za rad u europskim državama. Vaš uspjeh je naš prioritet!

Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Mirela Rebić

administracija

Maja Bujas

Radne dozvole & financije

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.