spinning your creativity

Digitalni nomadi na Hrvaškem


Dobrodošli v svet digitalnih nomadov! Veselimo se, da razmišljate o možnosti postati digitalni nomad in doživeti vse prednosti, ki jih prinaša takšen način življenja. Kot digitalni nomad boste imeli priložnost uživati v fleksibilnosti delovnega časa in raziskovati različne kulture. Želimo vam predstaviti ključne informacije o postopku urejanja prebivanja za digitalne nomade na Hrvaškem, ki je s svojo osupljivo obalo, bogato kulturno dediščino in ugodnim podnebjem, privlačna destinacija za digitalne nomade, ki iščejo ravnotežje med delom in življenjskim slogom.

Verjetno ste že slišali, da postati nomad pomeni velik administrativni postopek, vendar se stvari pogosto lahko premikajo v napačno smer. Vaše vloge se lahko ustavijo pri določenih referentih, potrebni so obiski različnih institucij in podobno. S tem izgubljate dragocen čas, da ne omenjamo finančnih stroškov, povezanih s tem (potovanja do Hrvaške, namestitev, stroški letalskih kart, prevoz s taksijem ali najem avtomobila, ...). In tukaj nastopamo mi!

Poleg te storitve vam naša agencija lahko pomaga tudi pri drugih stvareh/storitvah, ki jih boste morda takoj potrebovali: iskanje nepremičnin (stanovanj, hiš) po vaših potrebah, najem avtomobila (rent a car) in druge storitve, ki jih morda še potrebujete, tako da nas preprosto kontaktirajte, da vidimo, kako vam lahko še dodatno pomagamo.

Agencija Spin Global Consulting vam nudi storitve informiranja in reševanja celotnega postopka pridobivanja vseh potrebnih dokumentov, da postanete digitalni nomad na Hrvaškem na najhitrejši možni način.

Digitalni nomadi so državljani tretjih držav (posamezniki, ki nimajo državljanstvo Evropskega gospodarskega prostora ali Švicarske konfederacije), ki so zaposleni ali opravljajo delo prek komunikacijske tehnologije za podjetje, bodisi svoje ali drugo, ki ni registrirano v Republiki Hrvaški in ne zagotavlja storitev delodajalcem na območju Republike Hrvaške. Za vse informacije o postopku prijave in zahtevanih dokumentih nas kontaktirajte na info@spinconsulting.eu ali pokličite na +385 99 4 77 77 61. Odpri vrata svobode in razišči možnosti dela od kjerkoli na svetu!

 
 
 

Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Maja Bujas

Finance in marketing

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.