spinning your creativity

Agencija SPIN, d.o.o. može vam ponuditi usluge u Bosni i Hercegovini. Naša tvrtka bavi se uslugama koje su najvažnije za poslovne pojedince i tvrtke. Pomažemo svima koji su zainteresirani za ulazak na bosansko tržište. Naše usluge uključuju pouzdanost, brzinu, fleksibilnost, konkurentne cijene i usluge na jednom mjestu! Na taj ćete način uštedjeti vrijeme i novac. Svoje usluge obavljamo profesionalno i naporno radimo u najboljem interesu naših kupaca.

 

Otvaranje d.o.o. - Postupak registracije

Otvaranje d.o.o. znači predaja osnivačkog akta i drugih dokumenata u registar poslovnih subjekata u općinskom sudu prema mjestu sjedišta društva. Postupak otvaranja d.o.o. dovršava se donošenjem odluke o registraciji društva. Nakon izdavanja ovog dokumenta, to je d.o.o. nakon završetka post-registracijskih postupaka (koji traju nekoliko dana), može započeti registrirana djelatnost.

 

Otvaranje d.o.o. - Post-registracijski postupak

Registracija kod poreznih vlasti, izrada pečata novostvorene tvrtke, registracija poreznog broja za strance, registracija tvrtke kod porezne uprave i dobivanje poreznog broja, dobivanje statističkog broja, registracija za PDV (ako je u tim slučajevima potrebna registracija PDV-a ili poželjna), upis carinskog broja (ako je potrebno).

 

Temeljni kapital može se sastojati od novčanih i nenovčanih ulaza. Minimalni temeljni kapital iznosi 1.000 KM (cca 500 EUR), koji se mora uplatiti do podnošenja zahtjeva za upis osnivanja društva u registar poslovnih subjekata. Vrijednost pojedinačnog pologa ne smije biti manja od 100 KM (otprilike 50 EUR).

 

Otvaranje d.o.o obično traje oko 15 radnih dana, od dana podnošenja ispunjene prijave i dokumentacije.

 

Za više informacija, molimo kontaktirajte nas na marko@agencijaspin.si ili nazovite 00386 70 77 77 65

 


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Valentina Ratkajec

Administrator i namjestnik direktora

Loreta Stojčevski

Radne dozvole

Pišite nam
Gdje smoSpin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Pišite nam

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.