spinning your creativity

Najam poslovnog prostora u Hrvatskoj


BRZO I JEDNOSTAVNO DO UREDANudimo dugoročni i kratkoročni najam ureda u Zagrebu u novoj zgradi u zapadnom dijelu Zagreba (blizu Jankomira)!

DOKUMENTACIJAZa Vas pripermimo svu potrebno dokumentaciju, koja Vam je potrebna za najam, tako da možete uštedjeti puno vremena i novca!

NAJAM UREDANudimo Vam mogućnost najma poslovnog prostora u Zagrebu i Splitu sa pripadajućom uredskom opremom koju možete koristiti!

Trebate li poslovni ured u Hrvatskoj, ali ne znate kome se obratiti? Mi Vam možemo pomoći u pronalaženju i iznajmljivanju odgovarajućeg poslovnog prostora!

Pripremamo sve potrebne dokumente za najam, čime ćete uštedjeti dragocjeno vrijeme i novac koje biste inače potrošili na tu administraciju. Naša široka baza poslovnih prostora za iznajmljivanje omogućuje vam da izaberete ured koji najbolje odgovara vašim potrebama, pružajući vam širok izbor mogućnosti. Naš cilj je osigurati da svaki klijent pronađe poslovni ured koji mu najbolje odgovara.

Možemo Vam ponuditi najam stanova i pripadajuće uredske opreme u zapadnom dijelu Zagreba (na adresi Pijavišće 17g), u neposrednoj blizini autoceste, što može predstavljati ogromnu priliku za brzo pokretanje Vašeg poslovanja. Najam je moguć odmah.

Naša tvrtka je jedna od rijetkih koja Vam nudi dugoročni i kratkoročni najam ureda. Prilikom potpisivanja ugovora plaćate troškove otvaranja, najam za prvi mjesec i polog od jedne mjesečne rate. Cijena najma uključuje struju, internet, grijanje, a ne uključuju troškove ureda za čišćenje i telefonske troškove (ovisno o potrošnji).

Svaki ured je opremljen s dva stola s ​​ladicama, odgovarajućim stolicama i stolicama za posjetitelje, te s dva veća ormarića.

Pripremit ćemo svu potrebnu dokumentaciju za vas, što će vam uštedjeti značajno vrijeme i novac koji bi inače bili potrebni za obradu svih potrebnih dokumenata za najam. Naša široka baza poslovnih prostora za najam omogućuje našim klijentima širok izbor opcija, tako da svaka stranka može odabrati onaj poslovni prostor koji najbolje odgovara njihovim potrebama.

Želje klijenta su nam uvijek na prvom mjestu tako da se maksimalno trudimo da je stranka zadovoljna sa svime- poslovnim prostorom koje nudimo kao i brzina i učinkovitost naših usluga.

Nazovite nas na 00385 99 4 77 77 61 ili nam pišite na info@spinconsulting.eu za najam poslovnog prostora a mi ćemo Vam ubrzo predstaviti poslovni prostor po vašoj mjeri.

 


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Mirela Rebić

administracija

Maja Bujas

Radne dozvole & financije

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.