spinning your creativity

Najam poslovnog prostora u Hrvatskoj


BRZO I JEDNOSTAVNO DO UREDANudimo dugoročni i kratkoročni najam ureda u Zagrebu u novoj zgradi u zapadnom dijelu Zagreba (blizu Jankomira)!

DOKUMENTACIJAZa Vas pripermimo svu potrebno dokumentaciju, koja Vam je potrebna za najam, tako da možete uštedjeti puno vremena i novca!

NAJAM UREDANudimo Vam mogućnost najma poslovnog prostora u Zagrebu i Splitu sa pripadajućom uredskom opremom koju možete koristiti!

Trebate poslovni ured u Hrvatskoj, ali ne znate kome se obratiti? Mi Vam možemo pomoći u pronalaženju i iznajmljivanju odgovarajućeg poslovnog prostora!

Pripremamo sve potrebne dokumente, koje trebate za najam, tako da ćete uštedjeti puno vremena i novca koje bi potrošili za to. Imamo široku bazu poslovnih prostora za iznajmljivanje, s kojima pružamo širokim izborom našim klijentima. Time se osigurava da klijent odabere poslovni ured koji mu najbolje odgovara.

UPOZORENJE: Možemo Vam ponuditi najam stanova i pripadajuće uredske opreme u zapadnom dijelu Zagreba (na adresi Pijavišće 17g), u neposrednoj blizini autoceste, što može predstavljati ogromnu priliku za brzo pokretanje Vašeg poslovanja. Iznajmljivanje je moguće odmah.

Naša tvrtka je jedna od rijetkih koja Vam nudi dugoročni i kratkoročni najam ureda. Prilikom potpisivanja ugovora plaćate troškove otvaranja, najam za prvi mjesec i polog od jedne mjesečne rate. Cijena najma uključuje struju, internet, grijanje, a ne uključuju troškove ureda za čišćenje i telefonski troškovi (ovisno o potrošnji).

Svaki ured je opremljen sa dva stola s ​​ladicama, odgovarajućim stolicama te stolicama za kupce sa dva veća ormarića.

Za vas pripremimo svu potrebnu dokumentaciju koja vam je potrebna za najam, tako da uštedite puno vremena i novca koji bi Vam bio potreban za uređivanje svih potrebnih dokumenata. Imamo široku bazu poslovnih prostora za najam koja omogućava našim strankama širok izbor. Tako može stranka izabrati onaj poslovni prostor koji joj najviše odgovara.

Želje klijenta su nam uvijek na prvom mjestu tako da se maksimalno trudimo da je stranka zadovoljna sa svime- poslovnim prostorom koje nudimo kao i brzina i učinkovitost naših usluga.

Nazovite nas na 00385 99 4 77 77 61 ili nam pišite na info@spinconsulting.eu za najam poslovnog prostora a mi ćemo Vam ubrzo predstaviti poslovni prostor po vašoj mjeri.

 


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Valentina Ratkajec

Direktor

Maja Bujas

Radne dozvole

Maja Bujas

Radne dozvole & financije

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.