spinning your creativity

Postanite Digitalni Nomad u Hrvatskoj


Dobrodošli u svijet Digitalnih Nomada! Drago nam je što razmatrate mogućnost postati digitalni nomad i iskusiti sve prednosti koje takav način života donosi. Kao digitalni nomad u Hrvatskoj, imat ćete priliku uživati u fleksibilnosti radnog vremena i istraživanju različitih kultura. Želimo Vam predstaviti ključne informacije o postupku reguliranja boravka za digitalne nomade u Hrvatskoj. S predivnom obalom, bogatom kulturnom baštinom i povoljnom klimom, Hrvatska je idealna destinacija za digitalne nomade koji traže ravnotežu između posla i životnog stila.

Ko su Digitalni Nomadi? Digitalni nomadi su državljani trećih zemalja (osobe koje nemaju državljanstvo Europskog gospodarskog prostora ili Švicarske Konfederacije) koji rade putem komunikacijske tehnologije za tvrtku koja nije registrirana u Hrvatskoj i ne pruža usluge unutar nje.

Proces Reguliranja Boravka u Hrvatskoj Postati digitalni nomad često podrazumijeva administrativni postupak koji može biti izazovan. Vaše prijave mogu zapeti kod određenih referenata, a potrebni su i posjeti različitim institucijama. Time gubite dragocjeno vrijeme i novac na putovanja, smještaj, avionske karte, prijevoz taksijem ili najam automobila.

Kako Spin Global Consulting Može Pomoći Tu nastupamo mi! Uz ovu uslugu, naša agencija može pomoći kod pretraživanja nekretnine, iznajmljivanja automobila i drugih usluga koje su vam potrebne. Agencija Spin Global Consulting nudi vam informiranje i rješavanje cjele procedure dobivanja potrebnih dokumenata, kako biste postali digitalni nomad u Hrvatskoj na najbrži mogući način.

Kontaktirajte Nas Za sve informacije o postupku podnošenja zahtjeva i potrebnim dokumentima, slobodno nas kontaktirajte na e-mail info@spinconsulting.eu ili pozivom na broj +385 99 4 77 77 61. Otvorite vrata slobode i istražite mogućnosti rada iz bilo kojeg dijela svijeta!

 


Kontaktirajte nas

Informacije

Osnovne informacije

Gregor Borošak

Direktor

Mirela Rebić

administracija

Maja Bujas

Radne dozvole & financije

Spin Global Consulting d.o.o.
Od pon. do pet. 8:00 do 17:00

Povpraševanje

Povprašajte nas za neobvezujočo ponudbo, ki vam je bomo pripravili v najkrajšem možnem času.